apk
citroen-oud citroen-dealer autosleutels
startkabels ruitschade peugeot-dealer

Recensies

Uw recensie

Uw naam
Uw e-mail adres
Uw recensie

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Recensie geplaatst op: 21-09-2018 door Mark Kuipers

Bijzonder vakkundig! De heren hebben heel veel specifieke kennis. Dat kom je eigenlijk zelden nog tegen. Een echte aanrader voor alle Citroen-en Peugeotrijders.

Recensie geplaatst op: 28-08-2018 door Armand van kralingen

Sinds kort hier in onderhoud, heel veel kennis en vakmanschap. Snelle service en altijd meedenkend. Echt nog een garage waar tijd voor je wordt gemaakt, en lekkere koffie. Perfect, zo zijn er niet veel meer.

Recensie geplaatst op: 06-03-2018 door Rolf Haaksema

Prima service. Auto met pech goed geholpen. Elke keer.

Recensie geplaatst op: 09-02-2018 door Emile van der Eijk

Geweldig, top, perfect, wat een service, bedankt!!! Mijn kennis van autoís beperkt zich er ongeveer toe dat ik weet waar de benzine in moet en wat rode waarschuwingslichtjes betekenen. Dat mijn auto binnenkort weer op moest voor een keuring, wist ik ook, maar wanneer precies... Nou, dankzij jullie mailtje weet ik dat nu en uiteraard laat ik de APK door jullie verrichten. Bij voorbaat hartelijke dank, want ik kom niet voor niets al meer dan 20 jaar bij jullie om vol tevredenheid mijn auto te laten onderhouden.

Recensie geplaatst op: 23-12-2017 door rob freeke

Sinds 1986 ben ik een zeer tevreden klant bij dit bedrijf vanwege de kwaliteit, aandacht en klantgerichtheid. Mannen van weinig woorden, die altijd voor je klaar staan. Betrouwbaarheid hoog in het vaandel!

Recensie geplaatst op: 02-10-2017 door Alex van Mastrigt

Dit is nou een bedrijf uit het boekje. Een echte aanraden voor je auto. Ging voor heen altijd naar de officiŽle citroen dealer, toch merendeels met een naar gevoel van hoge kosten. Dus nogmaals alleen maar lof over dit bedrijf.

Recensie geplaatst op: 01-10-2017 door Ed Debipersad

Wat een top bedrijf. Ronald en zijn medewerkers zijn vakmensen en denken altijd in het voordeel van de klant, dat maakt dit bedrijf tot een topbedrijf.

Recensie geplaatst op: 17-07-2017 door M.rolffs

Super service auto had kuren voor dat ik op vakantie moest kon hem gelijk brengen en volgende dag weer tip top in orde Een aanrader voor ieder

Recensie geplaatst op: 05-07-2017 door c.arts

een fijne garage, altijd is er even tijd voor kleine problemen. ook wordt er altijd een oplossing gevonden bij grotere reparatie's aan mijn oude xantia. kortom ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. toppie !!!

Recensie geplaatst op: 04-07-2017 door Bruun

Een garage een beetje verstopt in de polder. Geen uiterlijk vertoon -maar de mensen zo betrouwbaar. Ronald en Tessa(eigenaren) en hun collega leveren vakwerk af .Je weet precies waar je aan toe bent . Eerlijke uitstekende vakmensen en geweldige service.

Recensie geplaatst op: 08-02-2016 door J. van Veen

ik wil graag nog even een goede recensie geven voor dit bedrijf. wij hebben een aantal maanden geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. alle contact hierover verliep vlekkeloos en alles werd tot in de puntjes verzorgd. dit bedrijf verdient een pluim voor alle service
Logo Bovag