Klant beoordelingen

Autobedrijf Struijk

Recensie plaatsen

Reacties

Recensie geplaatst op: 25 juli 2020 door Marco Koren

Een paar maanden geleden onze Kia Sorento bij Ronald gebracht voor een aantal storingen. Een ander autobedrijf had al een aantal keer gekeken maar de klachten bleven of kwamen snel weer terug. Probeersels hebben ook flink geld gekost. Jammer want ik houd niet van storingslampjes en een motor die inhoud en auto laat schudden. Bij Autobedrijf Struijk hebben ze verschillende oorzaken voor de storingen gevonden en verholpen. Rijden nu al meerder maanden in een weer heerlijk rijdende Kia. En de kosten vielen me nog mee omdat er gekeken werd om de reparatiekosten te beperken. Team Struijk bedankt !!!

Recensie geplaatst op: 23 mei 2020 door Autobedrijf Struijk

Beste meneer en mevrouw Tweehuijsen,Wij vinden het vervelend dat u ons contact zo ervaren heeft. Wij hebben inderdaad de regel dat onbekende klanten eerst de onderdelen moeten betalen voordat er besteld wordt. Dit omdat onze ervaring is zoals wij u al hebben aangegeven dat de klanten de onderdelen soms niet komen ophalen. Dit kost ons jaarlijks enorm veel geld. De factuur zou inderdaad opgestuurd worden maar dat gaat tegenwoordig altijd per mail.Vinden het opvallend dat de orginele onderdelen ergens anders 50 euro goedkoper zijn omdat de Citroen onderdelen overal hetzelfde kosten. We melden altijd als klanten onderdelen bestellen of dit inclusief of exclusief montage is. Dit omdat sommige klanten denken dat het inclusief montage is.We vinden het jammer dat het zo gelopen is. Maar we zijn blij dat u een goede Citroen garage gevonden hebt die bij u past.Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf Struijk

Recensie geplaatst op: 22 mei 2020 door tweehuijsen

slechte zaak dat onderdelen eerst betaald moeten worden voordat ze besteld worden.na intensief email contact en een paar keer zeggen dat het besteld kon worden werd mijn adres gevraagd dan werd er eerst een factuur gestuurd per post wat ook weer langer duurt terwijl ze mijn emailadres hadden en na betaling zou er besteld worden.waarom werd dit niet eerder gemeld dan had ik mijn tijd hier niet ingestoken.daar komt bij dat jullie toch geen webshop zijn?dan had ik net zo goed de onderdelen op internet kunnen bestellen.nu de officiele dealer gebeld en wat blijkt:de onderdelen zijn ook nog eens goedkoper.scheelt zo 50 euro!en betalen bij ophalen.ik vind het wantrouwen wat hier getoond word naar een klant toe erg groot.zij vertrouwen je niet maar je moet wel hun vertrouwen.en ik heb niet gevraagd voor de montagekosten maar dat werd wel steeds gemeld.snap ik voor 60 euro per uur arbeidsloon.jammer ,had genoeg dingen nodig voor mijn citroen maar ga nu naar een ander.

Recensie geplaatst op: 15 maart 2020 door Manon de Keiser

Echt een goede zaak, Ronald en Tessa werken hard voor hun klanten en willen alleen het beste. 👍 goed bezig!

Recensie geplaatst op: 17 januari 2020 door Dirk Dorsman

Ik heb laatst een hele mooie auto gekocht bij Autobedrijf Stuijk. De klantvriendelijkheid is geweldig. Het zijn super vriendelijke mensen met verstand van zaken. Als ik een vraag had werd de tijd genomen om mij te helpen. Als er een probleem was werd dit kosteloos verholpen. Echt SUPER!!

Recensie geplaatst op: 9 oktober 2019 door Martin Lubbers

Definitie van betrouwbaar, autobedrijf Struijk. Nogmaals bedankt voor jullie snelle service en vakkundige afhandeling van mijn reparatie. Al 35 jaar een tevreden klant!

Recensie geplaatst op: 7 augustus 2019 door Jos van Binsbergen

hierbij wil ik jullie bedanken voor de prima service die jullie hebben geboden voor de reparatie van het kachelhuis van onze Picasso. We zagen, zoals jullie hebben meegekregen, nogal op tegen de reparatie(kosten). Gelukkig is dit dankzij jullie slimme aanpak erg meegevallen. Nogmaals dank daarvoor!

Recensie geplaatst op: 17 juni 2019 door Befes

Woon pas in Bergschenhoek, heb in maart lamp gehaald voor C8 Mocht in mei afspraak komen maken voor onderhoudsbeurt. Kreeg toen te horen : neem geen Nieuwe klanten aan. Kom volgend jaar maar terug misschien dan. Toch maar naar mijn vertrouwde Citroën dealer .

Recensie geplaatst op: 21 september 2018 door Mark Kuipers

Bijzonder vakkundig! De heren hebben heel veel specifieke kennis. Dat kom je eigenlijk zelden nog tegen. Een echte aanrader voor alle Citroen-en Peugeotrijders.

Recensie geplaatst op: 28 augustus 2018 door Armand van kralingen

Sinds kort hier in onderhoud, heel veel kennis en vakmanschap. Snelle service en altijd meedenkend. Echt nog een garage waar tijd voor je wordt gemaakt, en lekkere koffie. Perfect, zo zijn er niet veel meer.

Recensie geplaatst op: 6 maart 2018 door Rolf Haaksema

Prima service. Auto met pech goed geholpen. Elke keer.

Recensie geplaatst op: 9 februari 2018 door Emile van der Eijk

Geweldig, top, perfect, wat een service, bedankt!!! Mijn kennis van auto’s beperkt zich er ongeveer toe dat ik weet waar de benzine in moet en wat rode waarschuwingslichtjes betekenen. Dat mijn auto binnenkort weer op moest voor een keuring, wist ik ook, maar wanneer precies... Nou, dankzij jullie mailtje weet ik dat nu en uiteraard laat ik de APK door jullie verrichten. Bij voorbaat hartelijke dank, want ik kom niet voor niets al meer dan 20 jaar bij jullie om vol tevredenheid mijn auto te laten onderhouden.

Recensie geplaatst op: 23 december 2017 door rob freeke

Sinds 1986 ben ik een zeer tevreden klant bij dit bedrijf vanwege de kwaliteit, aandacht en klantgerichtheid. Mannen van weinig woorden, die altijd voor je klaar staan. Betrouwbaarheid hoog in het vaandel!

Recensie geplaatst op: 8 oktober 2017 door M.rolffs

Zeer goede service en kennis

Recensie geplaatst op: 2 oktober 2017 door Alex van Mastrigt

Dit is nou een bedrijf uit het boekje. Een echte aanraden voor je auto. Ging voor heen altijd naar de officiële citroen dealer, toch merendeels met een naar gevoel van hoge kosten. Dus nogmaals alleen maar lof over dit bedrijf.

Recensie geplaatst op: 1 oktober 2017 door Ed Debipersad

Wat een top bedrijf. Ronald en zijn medewerkers zijn vakmensen en denken altijd in het voordeel van de klant, dat maakt dit bedrijf tot een topbedrijf.

Recensie geplaatst op: 17 juli 2017 door M.rolffs

Super service auto had kuren voor dat ik op vakantie moest kon hem gelijk brengen en volgende dag weer tip top in orde Een aanrader voor ieder

Recensie geplaatst op: 5 juli 2017 door c.arts

een fijne garage, altijd is er even tijd voor kleine problemen. ook wordt er altijd een oplossing gevonden bij grotere reparatie's aan mijn oude xantia. kortom ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. toppie !!!

Recensie geplaatst op: 4 juli 2017 door Bruun

Een garage een beetje verstopt in de polder. Geen uiterlijk vertoon -maar de mensen zo betrouwbaar. Ronald en Tessa(eigenaren) en hun collega leveren vakwerk af .Je weet precies waar je aan toe bent . Eerlijke uitstekende vakmensen en geweldige service.

Recensie geplaatst op: 20 november 2016 door

Recensie geplaatst op: 8 februari 2016 door J. van Veen

ik wil graag nog even een goede recensie geven voor dit bedrijf. wij hebben een aantal maanden geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. alle contact hierover verliep vlekkeloos en alles werd tot in de puntjes verzorgd. dit bedrijf verdient een pluim voor alle service

Recensie plaatsen

Klant beoordelingen

Logo Bovag