Reparatie

Reparatie

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben.

In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd terecht bij Citoënspecialis Autobedrijf Struijk te Bergschenhoek. Onze hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt zodat u weer veilig de weg op kunt. Autobedrijf Struijk is een garage dat gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot, maar onderhoud alle merken. Nieuwe onderdelen die nodig zijn om uw auto weer veilig en betrouwbaar te maken, hebben wij snel op voorraad. Waardoor u snel geholpen kunt worden.

U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor kleine reparaties zoals een kappot licht, vloeistoffen bijvullen, versleten ruitenwisser of als u iets niet vertrouwd. U wordt geholpen terwijl u wacht bij Citroënspecialist Struijk.

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor advies en indien nodig om een afspraak te maken. Als u een afspraak heeft kunt u bij Citroënspecialist Struijk gebruik maken van een leenauto of een leenfiets. Wij vertrouwen er op dat u er met gepaste zorg omgaat. Dat doen wij tenslotten ook met uw auto.

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk
Logo Bovag