airco-specialist
Airco specialist

Airco specialist verricht alle voorkomende aircohandelingen.

Autobedrijf Wim Struyk bv, airco specialist, verricht alle voorkomende aircohandelingen. Wilt u een nieuwe airconditioning in uw auto?

Of wilt u uw oude airconditioning laten vervangen of repareren? Neem dan contact op met de airco specialist. Voor al het onderhoud en reparaties aan uw airco bent u bij de airco specialist aan het juiste adres. Bij Autobedrijf Wim Struyk bv bent u altijd welkom voor een vrijblijvende prijsopgave of vrijblijvend advies op het gebied van uw auto. Autobedrijf Wim Struyk bv, de airco specialist staat voor u klaar in de omgeving van Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Pijnacker.

Bij de airco specialist Autobedrijf Wim Struyk bv kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: Controle van de installatie op lekkage, Aftappen / leegzuigen, voorafgaand aan aircoreparatiewerkzaamheden, vacumeren en vullen, afgifte van een certificaat, periodiek onderhoud, uitwendig reinigen van de verdamper in het interieur, diagnose stellen bij storingen en leveren en repareren van onderdelen. Dit wordt allemaal geheel uitgevoerd door vakkundig en gecertificeerd personeel. Kies voor onderhoud van uw airco bij de airco specialist, en voorkom dat u binnen de kortste keren wordt geconfronteerd met een defect systeem. De airco specialist Autobedrijf Wim Struyk bv maakt alleen gebruik van modern en milieu vriendelijke apparatuur.

Wilt u meer informatie over de airco specialist? Wilt u direct een afspraak maken? Of wilt u airco onderdelen bij ons bestellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij verzoeken u vriendelijk een afspraak te maken zodat wij u perfect van dienst kunnen zijn. kwaliteit en persoonlijke benadering zijn onze kracht voor een wederzijds vertrouwen.

Airco specialist voorkomt al uw airco problemen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over ons als airco specialist ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

Airco specialist

Logo Bovag