Home tekst

Welkom op de website van Autobedrijf Struijk

Citroenspecialist Autobedrijf Struijk te Bergschenhoek is een Universeel bedrijf die gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot.

Met een professionele en klantvriendelijke uitstraling zorgt ons team van monteurs ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Autobedrijf Struijk is een universeel bedrijf dat gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot, maar uiteraard ook aan ieder ander merk al het onderhoud kan voorzien.                                                                                     

Wij kunnen uw auto voorzien van een APK, kleine en grote onderhoudsbeurt, goed werkende airco, nieuwe banden, onderdelen, etc. Door goed advies te geven en te overleggen met onze klanten wordt er alleen uitgevoerd wat u wilt.                                          

Voor grote en kleine schades kunt u ook bij ons terecht. Dan kunt u denken aan schade door een aanrijding, een kapotte spiegel of een ruitschade.

Huurauto is €15,- per dag (benzine, boetes, schade op eigen kosten)                           

 

Autobedrijf Struijk heeft steeds een wisselende voorraad occasions en tevens leveren wij ook nieuwe auto’s van alle merken.

Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn onze kracht voor een wederzijds vertrouwen. Er zijn al vele klanten u voor geweest uit bijvoorbeeld Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Rotterdam, Schiedam, Hillegersberg, Pijnacker, Delft, Zoetermeer, Boskoop, Zevenhuizen, Waddinxveen, Barendrecht, Strijen, Leiderdorp, Vlaardingen, etc. 

 
Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk
Logo Bovag