apk
APK

APK keuring voor alle merken.

Autobedrijf Wim Struyk bv is een bekend begrip voor alle Citroen rijders in de omgeving van Berschenhoek, Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Pijnacker.

Of het nu gaat om een APK keuring, schadereparatie of het kopen van een hele nieuwe auto? Autobedrijf Wim Struyk bv is uw beste partner. Autobedrijf Wim Struyk is een bedrijf met een professionele en klantvriendelijke uitstraling. Ons team van monteurs weten alles op het gebied van APK en geven vrijblijvend advies. Is het tijd voor de APK keuring? Neem dan gerust contact met ons op.

De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ook de nieuwste typen auto's kunnen bij Autobedrijf Wim Struyk bv onderhouden worden. Onze werkplaats beschikt namelijk over de modernste apparatuur. Wanneer u kiest voor APK bij Autobedrijf Wim Struyk bv bent u verzekerd van klantvriendelijkheid, hoge kwaliteit en service. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste kwaliteit en de hoogste servicegraad.

Wilt u een APK afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u een APK afspraak maakt bent u ervan verzekerd dat u altijd op tijd geholpen wordt. Om te garanderen dat uw Citroën veilig en betrouwbaar blijft kiest u voor APK en onderhoud bij Autobedrijf Wim Struyk bv.

APK bedrijf te Berschenhoek.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een apk ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

APK

Logo Bovag