Garage Delft
Citroen garage Delft

Citroen Garage Delft houdt uw auto in topvorm

Wilt u uw Citroen ook in topvorm houden? Kom dan langs voor APK en onderhoud bij Autobedrijf Wim Struyk, dè Citroen garage van Delft. Autobedrijf Wim Struyk is al jaren de Citroen garage van Delft en staat garant voor full service. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK van uw auto. Sinds de start van onze Citroen garage in Delft hebben wij ruime ervaring opgedaan. Wij beschikken inmiddels over een team deskundige en ervaren monteurs en APK keurmeesters die alles weten over Citroen. Tevens kunt u bij onze Citroen garage te Delft een keuze maken uit diverse occasions. U vindt hier auto’s van het merk Citroen in verschillende modellen en prijsklassen. Zit uw droom auto er op dit moment niet bij? Ons aanbod van tweedehands auto's wisselt regelmatig. Het is daarom zinvol om regelmatig onze voorraad in te zien. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met dè Citroen garage van Delft.

APK keuring

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK keuring? Kom dan langs bij dè Citroen garage van Delft. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen.

Onderhoud

Helaas geeft dè Citroen garage van Delft u geen garantie met de APK dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Uw auto regelmatig laten controleren door dè Citroen garage van Delft is zeer belangrijk. De monteurs van dè Citroen garage van Delft zijn gediplomeerd en kunnen vakkundig iedere auto reparatie uitvoeren. Of het nu gaat om het verwijderen van een kleine kras of het vervangen van de versnellingsbak, wij zorgen ervoor dat uw auto weer goed functioneert.

Werkplaats

De werkplaats van dè Citroen garage van Delft beschikt over de modernste apparatuur, zodat ook de nieuwste typen auto's onderhouden kunnen worden. Als ABA Bovag lid zijn wij altijd op zoek naar de beste kwaliteit en de hoogste servicegraad. Belangrijke kenmerken voor ons bedrijf zijn dan ook onze:

  • Klantvriendelijkheid
  • Hoge kwaliteit
  • Service

Veilig op weg

In de ruime werkplaats van dè Citroen garage van Delft worden wekelijks vele auto reparaties uitgevoerd en klanten veilig weer op weg geholpen. Wij hebben alle kennis in huis om uw auto op een vakkundige wijze te repareren en keuren. Wilt u meer informatie over dè Citroen garage van Delft? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

Citroen garage Delft

Logo Bovag