Garage Rotterdam
Citroen garage Rotterdam

Citroen garage Rotterdam

Hebt u problemen met uw Citroen? Zoekt u een Citroen garage in Rotterdam om deze problemen vakkundig te kunnen verhelpen? Autobedrijf Wim Struyk is dè Citroen garage van Rotterdam en staat graag voor u klaar. Wij repareren en onderhouden personenauto’s en kleine bedrijfswagens van Citroen. Of het nu gaat om het vervangen van uw banden of het uitdeuken van uw deur, voor alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij onze Citroen garage in Rotterdam terecht. Tevens zijn wij ook uw partner voor de jaarlijkse APK keuring. Wij beschikken over een moderne en veilige werkplaats in de buurt van Rotterdam. Daardoor verzekeren wij u van kwaliteit, service en de scherpste prijzen. Prijs/kwaliteit staat niet voor niets bij ons hoog in het vaandel. Wilt u weten wat de Citroen garage van Rotterdam nog meer voor u kan betekenen? Bekijk de website voor meer informatie.

Diensten

Al vele jaren is Autobedrijf Wim Struyk dè Citroen garage van Rotterdam en ruime omgeving. Door voortdurend geïnvesteerd te hebben in werkplaats benodigdheden is het mogelijk om Citroen auto’s te:
  • Repareren
  • Onderhouden
  • Keuren
  • Herstellen
Onze Citroen garage in Rotterdam staat garant voor het in top conditie houden van uw auto.

Reparatie

Heeft uw Citroen schade opgelopen? Kom dan naar de Citroen garage van Rotterdam. Wij repareren uw auto snel en efficiënt. Onze hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.

Service

Autobedrijf Wim Struyk, dè Citroen garage van Rotterdam, heeft door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd door onze persoonlijke service. Wij denken met u mee en geven advies over het onderhouden van uw auto. Daarbij staat uw veiligheid voorop.

Expertise

Het repareren en onderhouden van auto’s van het merk Citroen is onze expertise. Wij hebben niet voor niets jarenlange ervaring in het vak. Op onze locatie in Bergschenhoek zijn wij nog steeds de eerste klanten naar volle tevredenheid van dienst.

Afspraak

Bent u op zoek naar dè Citroen garage van Rotterdam? We zijn u graag van dienst in onze modern ingerichte werkplaats. Neem contact op voor een afspraak of kom vrijblijvend bij ons langs

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

Citroen garage Rotterdam

Logo Bovag