Garage Zoetermeer
Citroen garage Zoetermeer

Citroen Garage Zoetermeer voor kleine reparatiewerkzaamheden

Heeft u schade aan uw auto? Wilt u deze laten herstellen door een echte Citroen garage in Zoetermeer? Wim Struyk, de Citroen garage van Zoetermeer, is een veelzijdig bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met schadeherstel aan personen- en bestelwagens. Wij herstellen uw autoschade in een professioneel ingerichte werkplaats. In deze werkplaats werkt de Citroen garage van Zoetermeer met een team vakmensen en de modernste apparatuur. Dankzij onze kwaliteit zijn wij al jaren de bekendste Citroen garage van Zoetermeer. U kunt bij ons terecht voor:
  • Schadeherstel
  • APK
  • Onderdelen
  • Airco
  • Auto ruiten
Ook kunt u bij onze Citroen garage in Zoetermeer terecht voor een vrijblijvende offerte.

Vakkundig, snel en doeltreffend

Wanneer u schadeherstel uit laat voeren door de Citroen garage van Zoetermeer bent u verzekerd dat dit op een vakkundige, snelle en doeltreffende manier gebeurt. Allereerste wordt de schade getaxeerd en geïnspecteerd. Zo kan de schade doorgegeven worden aan de verzekeringsmaatschappij. Vervolgens werken wij verder aan uw schade.

Onderdelen

Citroen garage Zoetermeer beschikt over een groot groot assortiment aan auto onderdelen, van radiatoren tot aan bumpers, van stoelen tot lampen, u vind het bij ons. Wanneer wij schade aan uw auto moeten herstellen hoeven we dus niet lang te wachten op onderdelen.

Kleine reparatie

Heeft u een kapot achterlicht? Of is uw ruit beschadigd? Ook voor kleine reparatiewerkzaamheden staat Citroen garage Zoetermeer voor u klaar. Citroen garage Zoetermeer heeft alles in huis om tot een goede en complete vorm van schadeherstel en reparatie te komen. Het bedrijf is ingericht met uiterst moderne apparatuur waardoor de efficiëntie volledig benut wordt en een goede doorstroming gewaarborgd is.

Prijs/kwaliteit

Laat uw schade of reparatiewerkzaamheden nu uitvoeren door Citroen garage Zoetermeer. Door in vele jaren opgebouwde expertise, procesbeheersing en efficiency zijn wij als geen ander in staat een uitzonderlijke prijs / kwaliteit prestatie neer te zetten.

Offerte

Wilt u dat wij uw schade herstellen in onze werkplaats? Neem dan nu contact op met de Citroen garage van Zoetermeer voor een offerte. Met ons vakkundige schadeteam zijn wij in staat alle mogelijke autoschades in onze eigen werkplaats te herstellen.

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

Citroen garage Zoetermeer

Logo Bovag