citroenonderdelen
Citroenonderdelen

Citroënonderdelen voor uw auto nodig? Wij helpen met het juiste onderdeel

Ons bedrijf bestaat uit een team van goed opgeleide monteurs, die zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Wij zorgen ervoor dat uw auto veilig blijft door keuringen en beurten.

Zo hebben wij de APK keuring, en de kleine/grote beurten. Ook als er wat kapot is aan uw auto kunnen wij dat maken met de modernste aparatuur. Soms komt het voor dat er een van de citroënonderdelen vervangen moet worden. Maar ook dat is geen probleem bij Wim Struyk. Ons bedrijf heeft een grote voorraad aan citroënonderdelen. Mochten er citroënonderdelen niet op voorraard leverbaar zijn dan kunnen wij ze altijd bestellen.

De APK keuring is in Nederland verplicht. Dit is echter een momentopnamen, het kan dus voor komen dat de citroënonderdelen van uw auto alsnog na een tijdje kapotgaan en vervangen moeten worden. Bij ons bedrijf kunnen alle soorten auto's onderhouden worden. Wij beschikken over alle soorten citroënonderdelen, of het nu gaat om een nieuw model of een ouder model. De meeste standaard citroënonderdelen hebben wij op voorraad. Als dit het geval is, zijn wij in staat het onderdeel te bestellen.

Ons bedrijf staat vooral bekend om de goede service en de klantvriendelijkheid. Ook hebben wij een groot assortiment aan citroënonderdelen in onze werkplaats liggen. Of het nu gaat om vervanging van deze citroënonderdelen of om onderhoud, het personeel van Wim Struyk weet overal raad mee.

Citroënonderdelen van Wim Struyk snel leverbaar

Wilt u vrijblijvend meer informatie over citroënonderdelen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Autobedrijf Struijk logo
Autobedrijf Struijk

Stel uw vraag

Citroenonderdelen

Logo Bovag